chrome firefox opera safari iexplorer

UA: Перший замість бою українця за золото на Юнацькій Олімпіаді показав матч збірної Росії

19 жовтня 2018 о 11:00
glavcom.ua

Дивне рішення прийняло керівництво телеканалу Загальнонаціональний український суспільний телеканал UA: Перший проігнорував бій українця на Юнацьких Олімпійських іграх 2018 року у Буенос-Айресі. І все б нічого, але у прямому ефірі цей канал показував матч футзальної збірної Росії, тоді як у цей же час бився українець Максим Галінічев.

Зауважимо, що український боксер змагався не просто так, а за золоту нагороду Юнацької Олімпіади. Натомість, російські футзалісти грали проти бразильців у фіналі турніру у цьому виді спорту. Нагадаємо, перед стартом Юнацьких Олімпійських ігор стверджувалося, що виступи українських спортсменів покаже UA: Перший.

«Палко підтримувати й вболівати за наших юних талантів вболівальники зможуть на телеканалі UA: Перший», — йшлося у повідомленні на сайті Національного олімпійського комітету України перед змаганнями. Але на справі виявилося все абсолютно інакше – у прямому ефірі телеканал показав обмаль стартів за участю українців. І ситуація з Галінічевим лише підтвердила сумний факт.

Зауважимо, що Максим свій фінальний бій програв, здобувши лише срібну нагороду цих ігор в Аргентині. Окрім того, Галінічев став останнім призером збірної України на III Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі. 

Джерело: glavcom.ua
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути