chrome firefox opera safari iexplorer

Дітям війни скасували пільги

30 липня 2012 о 14:08

Закон про соціальний захист дітей війни виконуватися більше не буде. Про це заявив заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич на зустрічі з виборцями в Мелітополі, повідомляє СТБ.

Зазначається, що перше ж питання із залу в ході зустрічі стосувалося невиплат допомог дітям війни навіть після відповідних рішень судів. Однак Шуфрич не став чекати закінчення питання від літньої жінки і перервав її.

«Діти війни? Я чесно вам скажу. Чесно, от не ображайтесь. Цей закон більше виконуватися не буде», — заявив Шуфрич.

Нагадаємо, закон Про соціальний захист дітей війни був прийнятий конституційною більшістю від складу Верховної Ради. Він передбачає ряд пільг та іншу соціальну підтримку для тих людей, які народилися під час Великої Вітчизняної війни, тобто зараз їм не менше 67 років.

У 2010 році Верховна Рада підтвердила пільги для дітей війни, за зміни в закон голосувала, в тому числі Партія регіонів, а допомога дітям війни входить до виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Джерело: СТБ
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути