chrome firefox opera safari iexplorer

Уряд вирішив продати державні резиденції і дачі

05 березня 2014 о 16:25

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про інвентаризацію всіх державних резиденцій, дач, будинків відпочинку та іншої нерухомості з метою подальшого продажу.

Про це на брифінгу повідомив міністр фінансів Олександр Шлапак.

«Прийнято чотири постанови. Ключова постанова — про економію бюджетних ресурсів. У цій постанові всім міністерствам і відомствам дано команду провести інвентаризацію державних резиденцій, дач, будинків відпочинку, оздоровчих закладів і т.д. Все це після відповідної інвентаризації, на яку є два місяці, буде передано до Фонду державного майна для реалізації», — заявив Шлапак.

За його словами, також сьогодні прийнято рішення про заборону на придбання форменого одягу, автотранспорту, мобільних телефонів, ноутбуків, проведення ремонтів, витрат на мобільні телефони, оплати чартерних рейсів, створення нових бюджетних організацій, збільшення чисельності працівників і так далі.

Крім цього, введено обмеження на адміністративні витрати соціальних фондів.

Нагадаємо, Кабмін підготував проект постанови, який передбачає скорочення автопарку центральних органів виконавчої влади на третину.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути