chrome firefox opera safari iexplorer

7 найдешевших закордонних маршрутів цього літа

26 травня 2016 о 10:26

Травневі свята в Україні добігають кінця, тому все більше громадян поступово замислюються над власним відпочинком влітку і прагнуть максимально його здешевити.

Більшість громадян, як і раніше, обирають для подорожей країни, де не потрібно виготовляти візи, тому особливою популярністю продовжують користуватися 38 країн, що пропонують фактично безвізовий відпочинок для наших громадян. Серед улюблених туристичних напрямків українців домінують Аргентина, Барбадос, Білорусь, Бразилія, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гонконг (Китай), Домінікана, Еквадор, Казахстан, Малайзія, Мікронезія, Монголія, Нікарагуа, Палестина, Панама, Парагвай, Перу, Сальвадор, Самоа, Свазіленд, Сейшельські Острови, Туреччина та багато інших.

Також охоче українці їдуть у Болівію, Єгипет, Республіку Бурунді, де можна отримати візу після прибуття – прямо в аеропорту. Однак слід пам'ятати, що переліт до окремих країн, приміром до Бразилії, коштуватиме більше, аніж двотижневий родинний відпочинок в Туреччині.

Туристичні оператори вже зараз сформували сім найпопулярніших напрямків відпочинку українців цього літа, до переліку, вже традиційно, увійшли Туреччина, Болгарія, Єгипет, Кіпр, Чорногорія, Греція та Іспанія.

Щодо цінових пропозицій, то відпочити в цих країнах коштуватиме на тиждень до тисячі доларів на двох осіб.

1) Туречинна. В середньому відпочинок однієї особи обійдеться тут в 7,5 – 8 тис. грн за 6 днів із харчуванням, перельотом та проживанням.

2) Болгарія. Відпочити в цій країні коштуватиме дешевше: за 6 днів із перельотом, проживанням та харчуванням доведеться заплатити від 4,9 -5,5 тис. грн за одну особу.

3) Єгипет. Відпочити за згаданими параметрами тут коштуватиме від 8 тис. грн до 8,6 тис. грн на особу.

4) Кіпр. Відпочинок на Кіпрі обійдеться в середньому на одну особу від 8,5 тис. грн до 9 тис. грн.

5) Чорногорія. Відпочинок в цій країні із великою кількістю дрібних островів обійдеться від 7 тис. грн до 7,5 тис грн.

6) Греція. Цього року відпочинок в Греції значно подешевшав, тому обійдеться від 5,6 тис. грн до 6. тис. грн на одну особу.

7) Іспанія. Відпочинок в цій країні є найдорожчим і становить до 10 тис. грн на особу.

Варто зазначити, що українці також обирають для літнього відпочинку подорожі в Карпати, минулого року кількість таких туристів рекордно зросла.

Джерело: znaj.ua
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути