chrome firefox opera safari iexplorer

Громадяни не хочуть змінювати чинну Конституцію

22 вересня 2010 о 18:03

Згідно з результатами всеукраїнського опитування, яке було проведено 9–15 вересня 2010 року «Українським демократичним колом» на замовлення Інституту політики, більшість українців (56,2%) вважає, що найкращим для України було б не змінювати Конституцію, а забезпечити її виконання.

При цьому 21,8% громадян дотримуються думки, що треба прийняти нову редакцію Конституції, яка передбачатиме можливість дострокових виборів Президента.

Лише 13,3% опитаних вважає, що треба за рішенням Конституційного суду повернутись до Конституції України 1996 року, що збільшить повноваження Президента.

Не змогли визначитись 8,7%.

* Детальніше на http://polityka.in.ua/info/453.htm 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути