chrome firefox opera safari iexplorer

До 2050 року українців може залишитися лише 25 млн

11 листопада 2010 о 15:30

До 2050 року населення України може скоротитися до 25 мільйонів осіб. Про це сьогодні в ході спільної колегії Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту і Донецької облдержадміністрації сказав міністр відомства Равіль Сафіуллін.

Міністр навів дані ООН, згідно з якими до 2050 року населення країни сягне 25-30 мільйонів осіб. Також, згідно з даними міністерства, населення України за 15 років скоротилося з 52 мільйонів осіб до 46 мільйонів. Він акцентував увагу на тому, що в країні негативний приріст населення.

У зв’язку з цим, на сьогодні важливим напрямом діяльності Міністерства Рахіль Сафіуллін вважає «створення доступної спортивної інфраструктури як бази для залучення населення до активного способу життя, спорту».

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути