chrome firefox opera safari iexplorer

Понад 30 організацій у Львові підтримали «Вихідні за півціни»

15 грудня 2010 о 21:04

Львівський туристичний бізнес спільно з міською радою вже вдруге презентує в місті акцію «Вихідні у Львові за півціни».

Участь в акції зголосились взяти 12 готелів, 14 туристичних фірм, один магазин одягу від українських дизайнерів та Аквапарк «Пляж», художня галерея «Равлик» та додаткова пропозиція: знижка 50% на ціни квитків вистави-відкриття Головної новорічної казки Львова у Палаці культури на пл. Петрушевича.

Учасники акції матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць. Як зазначили в управлінні туризму Львівської міської ради, акція «Вихідні у Львові за півціни» розпочне туристичний сезон «Зима у Львові 2010».

Цими днями в закладах, які беруть участь в проекті, можна буде розважитися та відпочити за 50% від щоденної вартості послуг. Участь в акції зможуть взяти не лише гості міста, а й мешканці.

На сьогодні стати учасниками акції «Вихідні у Львові за півціни» зголосились такі установи:

Готелі

«Дністер», «Вінтаж», «Леополіс», «Замок лева», «Гетьман», «Євроготель», «Сихів», «Містерхостел», «Citadel Inn Hotel & Resort», хостел Екологічного коледжу ЛНАУ, «НТОН», «Волтер».

Туристичні фірми

«Дана К», «Чудо тур», «Кий Авіа Вест», «Мандри Плюс», «Всесвіт», «Галіція-тур», «Галінтур», «Рітурнель», «Танго Тревел», «Крилос Ком» (vidviday.com.ua), «Інльвів», «ТурдеЛьвів».

Інші пропозиції

Захід-Шоу, 4REST Apartments, Соната, Художня галерея «Равлик», Аквапарк «ПЛЯЖ», Кав`ярня-галерея «Штука», кафе-бар «Високий замок», магазин одягу від українських дизайнерів «Yellow&Blue».

Додаткова пропозиція

знижка 50% на ціни квитків вистави-відкриття Головної новорічної казки Львова у Палаці культури на пл. Петрушевича, 17 грудня о 17:00.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути