chrome firefox opera safari iexplorer

Рада проголосувала за заборону реклами ліків

21 грудня 2010 о 21:21

Верховна рада прийняла в першому читанні законопроект про посилення контролю за обігом лікарських засобів, який передбачає заборону реклами ліків.

За відповідний документ, ініційований народними депутатами від фракцій Партії регіонів, БЮТ-Батьківщина, НУ-НС та КПУ, проголосували 260 депутатів.

Документом пропонується у статті 21 закону «Про рекламу» заборонити рекламу лікарських засобів та обмежити рекламу медичних виробів та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок, чітко визначити, за яких умов можлива така реклама та визначити перелік інформації, яку забороняється та яку дозволяється наводити у рекламі.

Крім того, пропонується визначити, яка інформація та які застереження обов’язково повинні супроводжувати рекламу медичних виробів та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути