chrome firefox opera safari iexplorer

Міка Ньютон зазіхнула на десятку «Євробачення-2011»

15 березня 2011 о 18:01

Представниця України на пісенному конкурсі «Євробачення-2011» співачка Міка Ньютон упевнена, що увійде до першої десятки виконавців у фіналі конкурсу за результатами голосування.

«Я знаю, що можу бути в десятці кращих. Це 100%. Я вам гарантую, що ми будемо в десятці», — сказала вона на прес-конференції у вівторок у Києві.

Вона також повідомила, що на конкурсі, який цього року пройде в Дюссельдорфі (Німеччина), її буде супроводжувати команда з 25 осіб.

Співачка представить пісню «Ангели», яку виконувала у відбірковому турі на «Євробаченні» серед українських виконавців.

Сьогодні також стали відомі результати жеребкування «Євробачення». Згідно з ними, Міка Ньютон виступатиме у другому півфіналі, 12 травня, під шостим номером.

Водночас, як ми вже повідомляли, найбільші букмекерські контори світу не поділяють оптимізму нашої представниці.

Їхнім фаворитом став французький тенор Аморі Вассі (Amaury Vassili) з піснею Sognu. Франція лідирує за прогнозами найавторитетніших британських контор William Hill і Ladbrokes.

Після Вассі більшість гравців William Hill ставлять на Норвегію, за нею йдуть Великобританія, Естонія, Німеччина, Росія, Швеція, Азербайджан, Боснія і Герцеговина та Угорщина.

За матеріалами СТБ

«Рідна країна»

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути