chrome firefox opera safari iexplorer

Спікером України на «Євробаченні-2011» буде Руслана Лижичко

13 травня 2011 о 20:31

Переможець конкурсу в 2004 році Руслана Лижичко оповістить результати голосування українських глядачів і назве ім’я переможця конкурсу на думку громадян України.

Про це заявив заступник гендиректора Національної телекомпанії України Валід Арфуш, повідомляє «ЛIГАБiзнесIнформ».

«Ми дуже довго і ретельно підбирали кандидатуру спікера України на «Євробаченні-2011», зважували всі за і проти, але коли почали говорити про Руслану, то стало зрозуміло, що кращої кандидатури не може і бути. Європа від неї у захопленні, адже досі пам’ятає її приголомшливий виступ на «Євробаченні-2004», – зазначив В. Арфуш.

Саме Руслана оповістить результати голосування українських глядачів і назве ім’я переможця конкурсу на думку громадян України.

Нагадаємо, «Євробачення» стартувало у німецькому Дюссельдорфі 10 травня. Ім’я переможця стане відоме 14 травня. За перемогу в європейському пісенному конкурсі будуть боротися представники 25 країн, зокрема учасниця від України Міка Ньютон, яка виступить під номером 23.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути