chrome firefox opera safari iexplorer

Законопроект про вищу освіту рекомендують на розгляд Кабміну

14 травня 2011 о 10:33

У Спілці ректорів України вважають, що проект нової редакції закону “Про вищу освіту” можна вносити на розгляд Кабінету Міністрів.

Як говориться в повідомленні прес-служби Міносвіти, молоді та спорту, 12 травня відбулося засідання Президії Спілки ректорів України, участь у якому взяли Перший заступник Міністра Євген СУЛІМА та керівники департаментів міністерства.

Є.СУЛІМА доповів про роботу експертної групи з підготовки проекту нової редакції Закону «Про вищу освіту».

Члени Президії Спілки ректорів своїм рішенням схвалили роботу експертної робочої групи та рекомендували розглянути проект нової редакції Закону України «Про вищу освіту» в регіональних радах ректорів. Також члени Президії запропонували Міністерству освіти і науки, молоді та спорту внести проект нової редакції Закону України «Про вищу освіту» на розгляд Кабінету Міністрів України.

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути