chrome firefox opera safari iexplorer

Конкурс «Міс Донбас Open 2011» виграла студентка з Одеси

13 червня 2011 о 15:03

Переможницею конкурсу «Міс Донбас Open 2011» стала 19-річна студентка Тетяна Грабович з Одеси.

Як передає кореспондент УНІАН, напередодні пізно увечері в Донецьку в парковій зоні стадіону «Донбас Арена» завершився конкурс краси «Міс Донбас Open 2011», і журі оголосило переможницю серед 24 дівчат, які приїхали з різних регіонів України для участі в боротьбі за корону першої красуні.

Переможниця Т.Грабович одержала перехідну золоту діадему, прикрашену діамантами, смарагдами, сапфірами і александритами, а також головний приз конкурсу — ключі від автомобіля «Hyundai I20», прикрашеного ексклюзивною аерографією.

Титул віце-міс здобули четверо дівчат: Анастасія Божкова — представниця Криму, Наталя Колесникова з Харкова, Ольга Позигун з Дніпропетровська і Тетяна Прокопчук із Києва.

Спеціально для конкурсу в парковій зоні стадіону «Донбас Арена» було зведено оригінальний комплекс з двох витончених білих тентів з партерами для гостей, комфортними диванами для журі і дворівнева сцена.

Цього року конкурс краси в Донецьку відбувся під девізом «Краса завжди в моді».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути