chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриють два скейт-парки

22 липня 2011 о 20:04

Незабаром у парках імені Пушкіна та «Нивки» з'являться скейт-парки. Про це повідомили у прес-службі Київської адміністрації.

За інформацією мерії, при виборі місця для майбутніх скейт-парків враховувалась зручність транспортного сполучення та наявність вільних земельних ділянок.

«Так, окрім існуючого міського транспорту (зокрема, метро), до скейт-майданчиків у парку „Нивки“ можна буде дістатися наземною електричкою з виходом на станції „Рубежівська“, яку за програмою розвитку транспортної інфраструктури міста планується відкрити вже восени», йдеться в повідомленні.

Столичне керівництво переконане, що реалізація цього проекту дасть можливість молоді організовано займатися улюбленою справою, проводити змагання та залучати молодіжну аудиторію до різноманітних акцій та заходів, що пропагують здоровий спосіб життя.

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути