chrome firefox opera safari iexplorer

Легіонери Черкаських мавп можуть отримувати від 3 до 20 тисяч доларів щомісяця

17 серпня 2011 о 11:22

Бюджет, призначений для цьогорічної Супергліги, керівництво клубу не розголошує, каже, що це корпоративна таємниця. Зазначають лише, що порівняно із попередньою Суперлігою 2008—2009 років кількість витрат не збільшиться: бюджет економний, але покриває усі основні витрати клубу.

„Можливо розрахунок коштів буде змінюватись за вимогами суперліги. Вона має специфічні вимоги до телетрансляції та он-лайн трансляції, хоча ми її застосовували ще у Вищій лізі, а у Суперлізі вона ще ледь-ледь зароджується. Це в основному специфічні вимоги до коментатора та системи оптимізації сигналу відеотрансляції, накладання рахунку та статистики гри”, — пояснює виконувач обов’язків генерального директора БК „Черкаські мавпи” Володимир Гриценко.

„Ми припускаємо, що легіонери можуть заробляти мінімум від трьох і максимум до двадцяти тисяч доларів на місяць. Ймовірно, найдорожчий гравець команди – Моріс Олмонд, а найдешевші легіонери –Мільян Пуповіч та Іван Божняк”, — коментує „Прочерку” керівник відділу „Баскетбол” на популярному сайті iSport.ua Олексій Ігнатенко.

Такі дані експерти отримали у порівнянні з минулорічними рейтингами найдорожчих гравців баскетбольної Суперліги. Офіційні дані про заробітні платні гравців керівництво клубу тримає комерційною таємницею. Відомо, що система виплати заробітних плат для гравців щомісячна. Хоча у кожного вона індивідуальна, легіонери заробляють більше українців. Керівництво клубу вважає це виправданим кроком: „Легіонерів ми запрошуємо тому, що вони якісні гравці, відповідні й зарплатні”.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути