chrome firefox opera safari iexplorer

Вакарчук створив новий гурт «96,7»

07 вересня 2011 о 13:16

Лідер «Океанів» Святослав Вакарчук зібрав у студії не тільки старих друзів і колег, а й одних з кращих музикантів України для нового проекту.

Новий проект Вакарчука отримав назву «96,7».

«Ми записувалися вперше абсолютно всі разом. Це достатньо рідкісна технологія на сьогоднішній день. Ніхто не пише голос та інструменти разом, а накладками вже кілька десятків років. Ми зробили це, як в добрі старі часи — як у п'ятдесятих роках, коли іншої можлівості не мали», — каже Святослав Вакарчук.

І хоча, за словами Святослава, ідея проекту з'явилася у нього рік тому, про його реалізацію і запис альбому стало відомо в середині цього літа.

Основний склад гурту — це колишні і нинішні учасники «Океану Ельзи», а також декілька відомих музикантів.

За партію клавішних —  Дмитро Шуров, на бек-вокалі виявився Сергій Бабкін, барабани доручили Максиму Малишеву, а бас-гітару — Петру Чернявському.

Саундпродюсерування взяв на себе клавішник «Океану» Мілош Єліч.

Результати спонтанної співпраці рок-музикантів меломани почують наприкінці осені, коли світ побачить дебютна платівка групи «96,7».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути