chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко запропонував бій Валуєву

14 вересня 2011 о 21:32

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у нажважкій вазі Віталій Кличко хоче провести бій з колишнім чемпіоном WBA росіянином Миколою Валуєвим. Про це наш боксер розповів в інтерв'ю «Московському Комсомольцю».

«Я б з величезним задоволенням зустрівся з Валуєвим. Однак Микола досі не визначився зі своїм майбутнім: чи буде він продовжувати боксувати або через травми, які мучать його, остаточно піде в політику?», — здається питанням Віталій.

«Думаю, що поєдинок проти Валуєва привернув би велику увагу. І не тільки на пострадянському просторі. Так що якщо Миколі це цікаво, то нехай виходить на зв'язок!», — додав Кличко.

Іншим бажаним суперником для Віталія є англійський боксер Девід Хей. Віталій хоче провчити британця за образи на адресу братів Кличків і хоче зробити те, чого не вдалося Володимиру — нокаутувати Хея.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути