chrome firefox opera safari iexplorer

У Золочеві вперше організовано проект «Людина року Золочівщини-2011»

07 грудня 2011 о 18:03

11 грудня у місті Золочеві Львівської області фінішуватиме проект «Людина року Золочівщини-2011». Такий проект на Золочівщині проводиться вперше.

Мета проекту – грандіозна й благородна та основа її одна – визначити тих, чия творчість і діяльність додає сил і бажання до життя, запалює до праці тих, хто є достойним для прикладу прийдешнім поколінням.

В проекті представлено 7 номінацій:
• Громадський діяч року
• Герой року
• Талант року
• Освітянин року
• Меценат року
• Політик року
• Лікар року

Програма проекту «Людина року-2011» складається з трьох етапів: опитування і збір голосів, відданих за певних кандидатів, підбиття підсумків та нагородження номінантів.

У кожному історичному проміжку часу народжуються свої герої, знаменитості або ті, хто вершить долю своєї матінки-землі. Було б зайвою тратою часу перераховувати, чий край славиться якими відомими іменами. Але не є зайвим бажання теперішнього покоління визнати і скласти дяку тим, хто своїм життєвим прикладом служить взірцем для інших, душею і серцем віддані служінню землякам. Тому всі номінанти на звання «Людина року Золочівщини-2011» — це достойні люди, які заслуговують визнання у свого народу.

11 грудня 2011 року о 16 годині, у Золочівському районному народному домі, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців проекту “Людина року Золочівщини – 2011″ та святковий концерт.

Додав zolochiv.net

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути