chrome firefox opera safari iexplorer

У Київському планетарії відтепер можна дивитись фільми у 3D

21 січня 2012 о 12:12

У сферичному кінотеатрі культурно-розважального центру ATMASFERA 360, відкритого в приміщенні Київського планетарію, відбулася прем'єра науково-популярного фільму «Природний відбір».

Перегляд анімаційного й напрочуд реалістичного фільму протягом 45 хвилин занурив глядачів у дивовижний світ природи й розповів про розвиток життя на землі, згідно з теорією Чарльза Дарвіна.

За словами керівника проекту із розробки цифрової проекційної системи «Fulldome.pro» Юрія Костенка, завдяки технологіям третього тисячоліття, глядачі відтепер мають змогу переглядати науково-популярні, мультиплікаційні чи художні фільми в ATMASFERA 360 з ефектом повної присутності.

«ATMASFERA 360 — це новий науково-культурно-розважальний центр, створений у приміщенні Київського планетарію. Головна концепція цього центру спрямована на пробудження в дітей мотивації до навчання і живого спілкування, із застосуванням найсучасніших технологій», — розповів Ю.Костенко.

Хол кінотеатру трансформований у футуристичний простір із інтерактивними декораціями, мультимедійними розвагами та Space cafe з космічним меню.

Планується, що вже незабаром ATMASFERA 360 стане арт-майданчиком для проведення майстер-класів, мистецьких виставок, фестивалів, концертів та інших культурних заходів.

А щопонеділка в ATMASFERA 360 — «День глядача» і ціна квитків становить лише 20 грн.

Майя Заховайко, «Рідна країна»