chrome firefox opera safari iexplorer

У лютому в Києві пройде освітянський форум

17 січня 2012 о 18:21

З 15 по 17 лютого в Національному центрі «Український дім» (Київ) відбудеться XV ювілейна міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012».

З 1997 року такий захід збирає учасників і гостей з усіх регіонів України та з-за кордону. Минулого року його відвідало близько 10000 осіб.

Це не тільки професіонали в галузі освіти, студенти, але й школярі – майбутні абітурієнти, творча молодь, їхні батьки, всі зацікавлені в підвищенні свого професійного рівня.

Мета виставки – підтримка талановитої молоді України. В програмі виставки відбудеться традиційний конкурс наукових робіт, переможці якого будуть нагороджені медалями та почесними дипломами «Лідер сучасної освіти» та «Лідер у створенні сучасних засобів навчання».

Обдаровані юнаки та дівчата запрошуються до участі у творчих конкурсах:

  • XII конкурсі малюнка (для студентів мистецьких спеціальностей),
  • V всеукраїнському конкурсі архітектурних проектів,
  • II всеукраїнському конкурсі в підтримку обдарованої молоді із сільської місцевості «Первоцвіт»,
  • II всеукраїнському конкурсі молодих композиторів імені Івана Карабиця.

На переможців чекають цінні призи та річні стипендії.

Також буде проведений конкурс на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху». Навчальні заклади, чиї веб-сайти стануть переможцями конкурсу, отримають цінні призи від партнерів проекту.

В рамках освітянського форуму окремим підрозділом відбудеться і VI виставка-презентація «Освіта України: інноваційні технології навчання».

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути