chrome firefox opera safari iexplorer

Харківське метро купує інформаційні таблички за 2 млн грн

22 лютого 2012 о 11:34

Харківський метрополітен 15 лютого за результатами тендеру уклав угоду на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю понад 2 мільйона гривень.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть«Наші гроші».

Таблички мають бути поставлені до травня на виконання вимоги УЄФА щодо того, що в метро всі найменування мають бути на українській та англійській мовах.

Замовлено таблички з назвами станцій розмірами 190×35 см, маршрутні розмірами 465×30 см та пересадкові 105×85см, які мають розміщуватись на колійних стінах.

Основа має бути з композитного аркуша сірого кольору. Окантовані таблички анодованим П-образним профілем для композитних панелей та самоклейкою плівкою «Abery» різних кольорів в залежності від лінії метро. Букви виконуються з акрилового скла білого кольору.

Середня вартість табличок, площа яких має менше одного квадратного метру, склала понад 5 тис грн. за штуку, що близько до ціни квадратного метру житла в передмісті Харкова.

Як відомо, раніше харківський метрополітен замовив виготовлення 10 лавочок по 63 тисячі гривень кожна.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути