chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Львові стартує ювілейне Свято шоколаду

09 лютого 2012 о 00:26

9 лютого у Львові в Палаці мистецтв розпочнеться V Свято шоколаду, котре триватиме до неділі. Про це повідомив організатор фестивалю Андрій Сидор.

“Розпочнеться фестиваль показом ексклюзивної колекції від Оксани Караванської, яка представить колекцію haute couture, що складатиметься із 26 креативних суконь”, – розповів Андрій Сидор.

“Ця колекція – навіяна шоколадом, мої враження від нього. Вся колекція буде hand made, як і найкращий шоколад, який також робиться вручну”, – розповіла  дизайнер Оксана Караванська.

“Упродовж трьох днів відвідувачі фестивалю зможуть побачити шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків, шоколатьє Валентин Штефаньо створить унікальну 5-метрову шоколадну піраміду, інші професійні українські та закордонні шоколатьє і кондитери проводитимуть майстер-класи”, – сказав Андрій Сидор.

Також організатор заходу зазначив, що цього року відбудеться конкурс кондитерів-аматорів, в якому можуть прийняти участь всі бажаючі, хто створить свої солодкі страви. Головним суддею цих змагань буде відома телеведуча Даша Малахова.

Нагадаємо, що Свято шоколаду відбудеться з 9 до 12 лютого у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17.

Більше можна почитати тут.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути