chrome firefox opera safari iexplorer

У EX.UA заявили, що не співпрацють з МВС

08 лютого 2012 о 11:47

Адміністрація файлообміннику EX.UA спростовувала інформацію про співпрацю з Міністерством внутрішніх справ. Про це вони повідомили на сторінці у мережі Facebook, передає УНН.

«Комусь вигідно масово розповсюджувати неправдиву інформацію в ЗМІ. Навіть спам-боти були задіяні в цій акції. Друзі, не піддавайтесь на провокаційну інформацію, яку активно підхопили деякі ЗМІ. Інформація, яку було розповсюджено, не відповідає дійсності», — йдеться у повідомленні.

На підтвердження того, що в інтернеті активно розповсюджується інформація про співпрацю адміністрації сайту та МВС, представники файлообміннику наводять обговорення інтернет-користувачів, в якому йдеться про те, що представники EX.UA готові надати правоохоронцям IP-адреси користувачів, які «заливали» на сайт контрафактні матеріали.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що адмін6істрація сайту EX.UA готова надати IP-адреси користувачів та співпрацювати з правоохоронцями.

Як повідомляв УНН, що 31 січня цього року працівники Міністерства внутрішніх справ вилучили 200 серверів сервісу зберігання інформації EX.UA у рамках кримінальної справи щодо порушення авторських та суміжних прав. Усі факти користувачі інтернет пов’язують з DOS-атаками – відповіддю на закриття файлобмінника EX.UA.

Наразі відкликано заборону на використання доменного імені – роботу сайту частково відновлено. Справу про порушення авторських прав спрямовано до слідчого управління столичної міліції.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути