chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму з'явиться курорт світового рівня

03 лютого 2012 о 12:31
На західному узбережжі Криму буде створено курортну зону світового рівня вартістю близько 5 млрд. доларів, з яких 1,2 млрд. дол. планується отримати з державного бюджету.

Проект розвитку західного узбережжя Автономної Республіки був презентований 2 лютого у рамках робочої наради з пріоритетних питань розвитку туризму і курортів у Криму за участі віце-прем'єр-міністра України — міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, пише УНІАН.

Колесніков наголосив на необхідності створення сучасної інфраструктури в Західному Криму і повної модернізації автомобільної дороги Євпаторія — Сімферополь (аеропорт).

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути