chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві громадський транспорт ходитиме вдвічі частіше?

06 березня 2012 о 01:01

Незабаром інтервал руху автобусів і тролейбусів в столиці може скоротитися до 6-7 хвилин замість нинішніх 15-18. Це стане можливим завдяки оновленню парку громадського транспорту.

Про це в прямому ефірі телеканалу «Київ» заявив начальник ГУ транспорту та зв'язку КМДА Євген Водовозов, повідомляє сайт Київської міської влади.

«Цей рік – рік значних реформ у транспортній системі Києва. Ми підійшли до реалізації двох важливих угод, одна з них з ЄБРР, яка забезпечить поставку 202 тролейбусів і 185 автобусів, інша – на придбання 77 тролейбусів надвеликої місткості. Уже завтра перша партія автобусів і тролейбусів – близько 100 одиниць, вийде на лінії. Ми хочемо зробити так, щоб інтервал руху на усіх маршрутах скоротився з 15-18 хвилин до 6-7 хвилин», – підкреслив він.

Євген Водовозов також додав, що великим вулицями міста повинні рухатися тільки великі автобуси, а маленькі маршрутки мають лишитися у якості сполучної ланки на територіях мікрорайонів – там, де необхідні підвезення до метро, або до загальноміського громадського транспорту.

Розділи: Суспільство