chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві працюватиме представництво однієї із найпопулярніших соцмереж

28 березня 2012 о 11:43

Найбільша соціальна мережа Рунету відкриває офіційне представництво в Україні, повідомили Кореспондент.biz в компанії.

За словами засновника соцмережі Павла Дурова, відкриття офісу в Києві дозволить краще розуміти потреби українських користувачів і рекламодавців керівництву компанії.

«Довіра українських користувачів зробила нас найпопулярнішою соціальною мережею в цій країні, і ми хочемо виправдовувати їх довіру і далі», — прокоментував він відкриття представництва.

Засновник сайту наголосив, що Україна і Росія для розробників завжди стояли на одному місці за важливістю. «З моменту створення ВКонтакте реєстрація в нашій соціальній мережі була відкрита для випускників київських вузів, а кілька років тому ВКонтакте став першим великим російським ресурсом, який відкрив версію українською мовою», — сказав він.

При цьому Дуров заявив, що пишається можливістю ресурсу приносити користь мешканцям України.

У зв'язку з відкриттям офісу 28 березня в Києві планується вечірка, на яку запрошені керівники найбільших компаній і рекламних агентств України, політики і представники шоу-бізнесу.

Нагадаємо, ВКонтакте визнана найбільшою соціальною мережею російськомовного інтернету. Ресурс є лідером в Європі за тривалістю перебування користувачів і займає четверте місце за кількістю переглянутих сторінок.

Як повідомлялося раніше, соцмережа пообіцяла розробникам месенджера ВКонтакте для iPhone 5 млн рублів.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути