chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні «вимирають» чоловіки

12 березня 2012 о 09:15

В Україні вимирають чоловіки. Сильної статі у нас налічується на 3,5 мільйони менше, ніж слабкої. А у віці 60-ти років — на кожного дідуся приходиться по дві бабусі, повідомляє ТСН.

«Україна може перетворитися на країну літніх самотніх жінок, які, до того ж, стикаються з високими ризиками бідності», — прогнозує старший науковий співробітник Ганна Герасименко.

Вбивають чоловіки переважно себе самі — хто не загинув у ДТП, потерпає від травм і шкідливих звичок. Психолог Юхим Шабшай зауважив, що сучасні чоловіки стали слабшими, бо їх розніжила цивілізація.

Нагадаємо, кілька років тому австралійська вчена дослідила, що чоловіча y-хромосома втрачає гени, і за кілька мільйонів років зникне взагалі. Дітей можна народжувати і «з пробірки», але й це буде неможливим без звітної чоловічої хромосоми.

«Без участі у-хромосоми і без мейозу, тобто статевого ділення клітин, людство вимре за 2-3, ну 4 покоління», — впевнений директор Клініки репродуктивної медицини Валерій Зукін.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути