chrome firefox opera safari iexplorer

Через футбол у Києві закриють метро

05 травня 2012 о 00:24

У столиці 6 травня, у зв’язку з проведенням матчу чемпіонату України між командами Шахтар (Донецьк) та Металург (Донецьк) на стадіоні НСК Олімпійський, відбудуться зміни режиму роботи метрополітену.

Як повідомляється на офіційному сайті КП Київський метрополітен, цього дня з 17.30 до 19.30 та на одну годину після закінчення матчу станції Олімпійська та Палац спорту будуть зачинені для пасажирів на вхід та вихід.

У зазначений період станція Палац спорту буде працювати як пересадочна з лінії на лінію, а станцію Олімпійська потяги проїжджатимуть без зупинки.

Окрім цього, перед початком футбольного матчу та після його закінчення, у разі необхідності, можливе обмеження входу пасажирів на станцію Площа Льва Толстого.

Також для перевезення вболівальників передбачені додаткові резервні потяги.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути