chrome firefox opera safari iexplorer

Львів’янку визнали найкращим візажистом Європи

24 травня 2012 о 14:10

Візажист-гример Ірина Черниш, яка працює на телеканалі ZIK, перемогла на Чемпіонаті Європи з подіумного макіяжу. Дівчина брала участь у престижному міжнародному конкурсі у Санкт-Петербурзі.

Конкурентами львів’янки були учасниці з європейських країн, однак, саме роботу українки міжнародне журі оцінило найвищим балом.

Як розповідає Ірина, судді на конкурсі оцінювали все: починаючи від техніки та чистоти виконання макіяжу, до епатажного одягу, який, до речі, демонструвала теж львів’янка – модель Юлія Бенцак.

«Впродовж 45 хвилин, які виділялися на конкурс, я повинна була створити подіумний макіяж. Він був технічно складним, з поєднанням різноманітних кольорів, які підкреслювали колір плаття. Думаю, макіяж зацікавив суддів тим, що у нього була незвичайна форма і нагадувала очі та форму стрикози. Окрім цього, макіяж був оздоблений діамантовим камінням Сваровські», — розповідає Ірина Черниш.

Готувалася до конкурсу Ірина півроку, адже її модель оцінювали і за зачіску, плаття, взуття та біжутерію. Відтак, над створенням образу української «стрикози» працювала команда з шести людей. Це дизайнери – Антоніна Василик та Христина Малець, суддя-перукар міжнародного класу Інна Пікуш, а також тренер української збірної з візажу – Таїсія Васильєва.

На Чемпіонаті Європи Ірині Черниш присвоїли звання майстра з візажу міжнародного рівня. А вже 7 жовтня цього року Ірина зі своєю командою представлятиме Україну у Мілані на Чемпіонаті світу з візажу, перукарського мистецтва та нігтьового дизайну.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути