chrome firefox opera safari iexplorer

Гравці збірної України отримають мільйон євро

21 червня 2012 о 12:30

Президент ФФУ поділився інформацією щодо гонорарів футболістів «жовто-синьої» національної команди за матчі Євро-2012.

Спочатку федерація обіцяла футболістам 500 000 євро за перемогу в матчі групового турніру, однак після вольової вікторії українців над шведамизмінила своє рішення: «Оскільки це була вольова перемога, то гонорар буде не 500 тисяч, а мільйон євро».

Відзначимо, що УЄФА виплачує всім федераціям, чиї збірні грають на Євро-2012, по 8 мільйонів євро. Далі за кожну перемогу в групі — ще мільйон, за нічию — 500 тисяч. Передбачені додаткові виплати і за вихід в плей-офф та півфінал, а також перемогу на турнірі.

Також очільник ФФУ запевнив, що контракт Олега Блохіна діє ще два роки, незалежно від того, хто стане новим главою ФФУ. Сам Суркіс, нагадаємо, цю посаду покидає восени, і брати участь в наступних виборах не збирається.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути