chrome firefox opera safari iexplorer

МНС попереджає про небезпеку обвалів берегових схилів. Список небезпечних зон

25 червня 2012 о 18:10

Управління МНС у Криму прогнозує посилення активності геологічних процесів берегових схилів і небезпечних у плані обвалів ділянок берега.

Зокрема, МНС оприлюднив список обвалонебезпечних ділянок кримського узбережжя:

Південний берег Криму (в межах бухти Ласпі до мису Херсонеський, мис Іфігенія, мис Кішка, Зелений мис, мис Микита, в межах Кучук-Ламбадського хаосу, мис Чабан-Куле, мис Ай-Фока, мис Пуль-Оба, мис Алчак, мис Меганом, підніжжя Карадага, ділянки узбережжя від Коктебеля до мису Кіік-Атлама)

Західне узбережжя Криму (від мису Лукулл, населені пункти Піщане, Берегове, Кутове, сел. Миколаївка до озера Кизил-Яр);

Узбережжя Керченського півострова (Азовське узбережжя — мис Голубиний, мис Ліхтар до мису Бакланов, від мису Бакланов до мису Тархан, мис Зюк, мис Кітен (райони сел. Заводське і сел. Семенівка)

Узбережжя Керченської протоки (від с. Героївське до озера Тобечик, мис Такіл, Чорноморське побережжя — від мису Такіл до Киз-Аульського маяка).

«Маса землі, каміння, уламків під впливом сили тяжіння стрімко скочується вниз, не залишаючи при цьому шансів на виживання людей, які потрапили під обвал. На жаль, не звертаючи уваги на небезпеку, ігноруючи всі попередження, на цих пляжах продовжують купатися і загоряти відпочиваючі» , — заявили у відомстві.

У зв'язку з цим управління МНС в Криму нагадало про заборону базування кемпінгів, встановлення наметів і використання небезпечних берегових зон як місць відпочинку.

Рятувальники звернулися до громадян, які відпочивають або планують відпочинок на узбережжі вищезазначених районів, з проханням виключити перебування у даних місцях.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути