chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні через марш шведських фанів перекриють центр Києва

11 червня 2012 о 09:35

Уболівальники збірної Швеції на Євро-2012, яка 11 червня буде грати з українськими футболістами, в понеділок пройдуть маршем по Києву, повідомила прес-служба КМДА.

Збір уболівальників буде здійснюватися о 14:00 на площі Лесі Українки, а сам марш буде стартувати о 18:00 і пройде по маршруту: пл. Лесі Українки — вул. Кутузова — вул. Московська — Кловський узвіз — вул. Мечникова — вул. Басейна — вул. Еспланадна — стадіон НСК «Олімпійський» (Північні ворота).

У міськадміністрації відзначили, що, зважаючи на це, частина центральних вулиць буде тимчасово закрита для руху автотранспорту:

— З 13:30 до 18:45 рух транспорту на бульв. Лесі Українки буде закрито в обох напрямках на ділянці від вул. Кутузова до вул.І.Кудрі;

— За два дні в Києві фани Євро-2012 випили 30 тисяч літрів пива

— З 17:30 до закінчення проходження маршу буде закрито рух транспорту на вул. Кутузова, вул. Московська (на ділянці від вул. Цитадельної до Кловського узвозу), на Кловському узвозі (на ділянці від вул.Московська до вул. Мечникова), вул. Мечникова, вул. Басейна (на ділянці від вул.Шовковичної до ул. Еспланадної).

Нагадаємо, що в групі D з українцями знаходяться (крім шведів) також команди Франції та Англії, з ними збірна країни зіграє 15 і 19 червня відповідно.

Чемпіонат Європи з футболу стартував 8 червня матчем-відкриттям турніру в Польщі, а завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК «Олімпійський» у Києві. В цілому в Україні пройдуть 16 матчів з 31. В Україні матчі Євро-2012, крім Києва, пройдуть у Харкові, Львові і Донецьку.