chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві зірки світової сцени дадуть безкоштовний концерт

07 червня 2012 о 14:43

Елтон Джон і група Queen виступлять в Києві з благодійним концертом проти СНІДу напередодні фіналу чемпіонату Євро-2012.

Розпочнеться захід 30 червня о 20.00 і закінчиться за північ.

«Елтон Джон і група Queen з участю Адама Ландерса зіграють проти СНІДу тут на Майдані Незалежності», — повідомила глава фонду «АнтиСНІД» Олена Пінчук.

Благодійний концерт пройде під гаслом: «Твоє життя — не гра. Зупинимо СНІД разом!» Елтон Джон і Queen відмовилися від гонорару за концерт. Концерт пройде на сцені, встановленій у фан-зоні на Майдані Незалежності.

«Нічого спеціально будувати не будемо», — зазначила Пінчук. За її словами, концерт буде складатися з двох частин, вхід на концерт — вільний, передбачена пряма трансляція.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути