chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові утворився рекордний для міста 1,5 км затор

08 червня 2012 о 15:06

Кілька сотень автівок вистроїлися у майже півторакіломеровому заторі в історичній частині Львова, передає кореспондент УНН.

«Корок» тягнеться з вул.Стрийська до ринку. Нормалізувати рух транспорту безуспішно намагаються працівники ДАІ.

Поки що невідомо, з якої саме причини виник затор. Водії переконані, що це пов’язано із перекриттям руху в центрі міста до чемпіонату ЄВРО-2012.

Як відомо, у Львові на час Євро-2012 перекрито 51 вулицю. З метою вільного пересування людей, у місті створено пішохідну зону, яка діятиме до 5 липня 2012 року.

Також там функціонує пішохідна зона малого автотранспортного кільця, у якій забороняється рух автомобільного транспорту (крім спеціального та міського громадського транспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту.

Заборона діє у період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів з 00.00 години у дні проведення матчів (9, 13, 17 червня) до 12.00 години у дні після матчів (10, 14 та 18 червня).

Також пішохідна зона малого автотранспортного кільця у дні проведення матчів (9, 13 та 17 червня) буде огороджена турнікетами.

На паркування транспортних засобів встановлено тимчасову заборону, у тому числі — на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування.

Разом з тим, встановлюється обмеження руху транспорту на території, прилеглій до стадіону «Арена-Львів».

Джерело: УНН
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути