chrome firefox opera safari iexplorer

Зі Львова відкриють авіарейси до Риму, Тель-Авіву та Геракліону

26 червня 2012 о 16:09

Зі Львова відкриють нові рейси до Риму, Тель-Авіву та Геракліону. Про це УНН повідомили у медіа-центрі «Львів 2012».

Як розповів генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, за період ЄВРО у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Солоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку.

З 30 червня буде відкрито новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.

У Львові працюють 2 law-cost перевізники: український «Vizair» та польська кампанія «Eurolot». Зараз ведуться переговори із ще одним дешевим перевізником «Ryanair».

«Деякі law-cost перевізники вимагають зменшення ставок та зборів з боку держави, тому разом з урядом ми зараз опрацьовуємо такі питання, щоб мати можливість працювати з такими перевізниками. Зараз ми працюємо над моделями звільнення нових перевізників від зборів на певний період», — розповів Роман Гонтарев.

Також керівництво аеропорту проводить переговори з різними авіакомпаніями про збільшення міжнародних напрямків польотів.

Нагадаємо, сьогодні з аеропорту здійснюють рейси 13 іноземних та 4 вітчизняних авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 18: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути