chrome firefox opera safari iexplorer

До України знову повертаються дощі та грози

30 липня 2012 о 11:33

Станом на 10 год. ранку 30 липня на Львівщині залишаються знеструмленими 5 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 3 частково, 9 населених пунктів повністю та 4 частково у Мостиському, Радехівському, Дрогобицькому та Сокальському районах.

Про це 30 липня повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

У неділю, 29 липня 2012 року, в другій половині дня грози зі шквальними поривами вітру спричинили перерви в електропостачанні споживачам Львівщини.

Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються. Задіяно 16 працівників у складі 4 бригад та 4 одиниці техніки.

На сьогодні, 30 липня 2012 року, Український Гідрометеоцентр прогнозує у західних областях грози, місцями сильні зливи, град, шквали 19-24 м/с. Негода може призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання.

ПАТ «Львівобленерго» заклиає мешканців Львівщини бути уважними та обережними.

Нагадаємо, що цієї ночі негода знеструмила 92 населених пункта в семи областях України.

Джерело: ZIK
Розділи: Довкілля

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути