chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві реконструюють Контрактову площу

16 липня 2012 о 08:48

Про це повідомив заступник голови Подільської районної у м. Києві адміністрації з питань розвитку територій Олександр Королюк, повідомляє газета «Хрещатик». 

«Генеральним планом до 2025 року передбачено зробити вулицю Сагайдачного пішохідною. Ця вулиця переходить в Контрактову площу, тут люди зможуть відпочивати. Що стосується Контрактової площі, то для багатьох людей слово «реконструкція» звучить, ніби прийдуть будівельники і почнуть все ламати, щось будувати. Тому я б краще використовував слово «благоустрій». Над цим питанням ми працюємо вже більше двох років, в першу чергу — над питанням заміни інженерних мереж: тут і теплотраса, і газ, і водовідвід, і високовольтні лінії, і трамвайні розв`язки. Ми поміняли всі інженерні мережі на Андріївському узвозі, зібрали звідти дощову воду — вона тепер стікає в один колектор якраз під Контрактовою площею. При сильних дощах він не справляється — а це підтоплення підвалів, комунікацій », — підкреслив він.

Олександр Королюк також повідомив, що в Подільському районі ведуться роботи і з ремонту асфальтового покриття вулиць. Зокрема, в минулому році був укладений новий асфальт по вулицях Введенській, частково — Ярославській, проспекту Свободи.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути