chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі з'явилася перша в Україні туристична телефонна лінія

09 серпня 2012 о 12:01

В Одесі запрацювала туристична телефонна лінія, зателефонувавши на яку можна отримати інформацію будь-якого характеру: про можливі тури і екскурсії, готелі і ресторани, визначні пам'ятки; розклад руху транспорту, адреси та телефони сотень тисяч організацій — все це і не тільки можна дізнатися цілодобово і безкоштовно, зателефонувавши за телефоном 123.

Необхідність такої інформаційної лінії для туристів викликана тим, що щорічно Одесу відвідують тисячі туристів як з інших регіонів Україні, так і з інших країн. Таким чином Одеса стала першим містом в Україні, де запровадили європейську практику інформаційної підтримки для відпочиваючих.

Дзвінки зі стаціонарних телефонів будуть безкоштовними, з мобільних телефонів — згідно з тарифом оператора. Тобто ніяких додаткових коштів за послуги вилучатися не буде, повідомляє президент компанії «Інформаційні системи 123» Олександр Серебряник.

Цілодобово на питання туристів будуть відповідати оператори українською, російською та англійською мовами. Зараз активно впроваджується німецька, можливе використання французької. А оскільки компанія має позитивний досвід роботи з туристами під час Євро-2012, нарікань на телефонну лінію бути не повинно.

До речі, на відкриття такої лінії дуже позитивно відреагували місцеві влади. Зокрема, начальник управління культури і туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова зазначила, що про таку телефонної довідці одеситам і гостям міста стане відомо дуже швидко: інформація буде поширюватися через головний офіс туристичного інформаційного центру, а також за допомогою роздавальної продукції через готелі і ресторани.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути