chrome firefox opera safari iexplorer

Для Києва оновлять схему транспортних перевезень: з'являться нові маршрути та станції метро

06 вересня 2012 о 11:32

Протягом наступного року для Києва буде розроблена комплексна схема пасажирських перевезень. Про це розповів заступник начальника Головного управління транспорту та зв’язку – начальник управління транспорту та пасажирських перевезень Андрій Ярмоленко, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

«Наступного року ми плануємо розробити комплексну схему пасажирських перевезень, де будуть враховані усі зміни транспортної інфраструктури міста, які відбулися за останні роки. Це нові станції метрополітену, дорожні розв’язки, нові автобусні та тролейбусні маршрути. Крім того, зведено цілі мікрорайони, торгові центри та інші об’єкти, між якими треба організувати оптимальне транспортне сполучення. Усі ці зміни будуть внесені до нової схеми пасажирських перевезень і наші служби відпрацюють усі маршрути таким чином, щоб киянам було максимально зручно пересуватися містом», – зазначив він.

А.Ярмоленко підкреслив, що вже до кінця наступного року така комплексна схема буде готова.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути