chrome firefox opera safari iexplorer

Журналіст відсудив у СТБ посаду і 290 тисяч

27 вересня 2012 о 09:10

Журналіст Осман Пашаєв через суд домігся відновлення на посаді спеціального кореспондента «Вікна-новин» телеканалу СТБ.

Про це у блозі на «Українській правді» пише Юрій Свірко.

Як відомо, Пашаєву запропонували перейти зі спецкора на посаду диспетчера, розшифровувальника відеокасет або спеціаліста з документообігу «у зв'язку з ліквідацією департаменту інформаційно-аналітичного мовлення».

Журналіст зазначив, що глава правління «ММЦ СТБ» Володимир Бородянський «в очі» йому сказав: «Або погоджуйся звільнятися за власним бажанням, або будеш звільнений, бо ліквідують департамент».

«Тільки що апеляційний суд Києва задовольнив мою скаргу і відновив Пашаєва на роботі в СТБ. З телеканалу стягнуто 284 тисяч 891 гривну 80 копійок, плюс 5 тисяч гривень моральної шкоди. Рішення набуло чинності негайно», — зазначає Свірко.

Як відомо, Пашаєв є керівником київського відділення профспілки «Медіа-фронт», а також членом координаційної ради «Стоп цензурі».

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути