chrome firefox opera safari iexplorer

У київському зоопарку замерзають тварини

19 жовтня 2012 о 11:09

В Київському зоопарку проблеми з опаленням. Про це УНН повідомив співрозмовник, який працює в столичному звіринці.

Як зазначив співрозмовник агентства, поетапне підключення тепла у зимових приміщеннях зоопарку, розпочалось з понеділка, але оскільки звіринець має автономну котельню, то тепло почали подавати з перебоями через що деякі тварини мерзнуть, навіть, за плюсової температури, яка є насьогодні.

Нагадаємо, з 9 жовтня Київський зоопарк перейшов на осінній режим відвідування тварин.

Як повідомляв УНН15 жовтня у зв’язку зі зниженням зовнішньої температури у Київському зоопарку розпочався опалювальний сезон.

Нагадаємо, наразі обов’язки генерального директора столичного зоопарку виконує Михайло Іванов. Як повідомляла прес-служба КМДА, генерального директора Київського зоологічного парку загальнодержавного значення обиратимуть на конкурсній основі.

Кандидат обов’язково повинен надати програму розвитку столичного зоопарку на п’ять років. А серед основних вимог до кандидата – повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах не менше 3 років, досвід роботи в зоопарках не менше 2 років, а також вільне користування ПК та володіння українською мовою. Конкурс триватиме впродовж місяця.

Нагадаємо, Олексій Толстоухов звільнився із займаної посади за власним бажанням 21 вересня. На посаду генерального директора Київського зоопарку його було призначено 15 жовтня 2010 року.

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути