chrome firefox opera safari iexplorer

Десятибальні затори: у Києві паралізовано рух через рясний снігопад

11 грудня 2012 о 09:33

Сьогодні вранці, 11 грудня, рух у Києві паралізовано через снігопад і численні дорожньо-транспортні пригоди.

Станом на 08:50 затори досягли десяти балів з десяти можливих, повідомляє сервіс Яндекс.Пробки. Показник в 10 балів означає, що транспортного руху в місті практично немає. 

Зокрема, снігопад призвів до збільшення кількості ДТП. 

Особливо ускладнено рух на мостах, посередині Московського мосту сталося дві аварії. Також зіткнулися автомобілі на мосту Патона. Всього по місту на даний час повідомляється про більше ніж 18 ДТП. Рух ускладнено практично по всьому місту. 

Тим часом, прогноз синоптиків не втішний, і опади найближчим часом не припиняться. Напередодні в Гідрометцентрі повідомили, що сніг у столичному регіоні буде спостерігатися аж до 13 грудня.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути