chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра Україну накриє негода: очікується сильний вітер та мокрий сніг

06 грудня 2012 о 16:06

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС, 7 грудня на дорогах країни, крім півдня та сходу, спостерігатиметься ожеледиця. Про це УННповідомили у прес-службі МНС.

У південній та східній частині країни вночі окремі пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Крім того, вночі в Україні, крім західних областей, подекуди можливе налипання мокрого снігу та ожеледь. На півночі Лівобережжя місцями сильний мокрий сніг.

Нагадаємо, за словами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, цього тижня у Києві очікується мінлива погода із випадінням снігу, середня температура вдень становитиме 0 градусів.

М.Кульбіда наголосив на тому, що в столиці погода змінюватиметься протягом тижня.

«Зараз хмарно, випадає мокрий сніг і до кінця дня утвориться сніговий покрив. Завтра вранці очікуються опади, але вдень вони припиняться. Температура рано вранці буде 1-2 градуси морозу, вдень близько 0. 4 і 5 грудня буде достатньо спокійно, без опадів. Потім, десь 7 числа у Києві буде дуже хмарно, очікуються опади у вигляді снігу. Вже наступного дня він припиниться», — повідомив Кульбіда.

Розділи: Довкілля

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути