chrome firefox opera safari iexplorer

Лондонський університет мистецтв проведе в Києві інтерв’ю-співбесіду

23 січня 2013 о 14:14

Талановитим абітурієнтам з України відтепер надано унікальну можливість вступити до Університету Мистецтв, Лондон за підсумками безкоштовної співбесіди, що відбудеться 5 лютого в Києві.

Таку можливість надає один з лідерів українського ринку освіти за кордоном – Освітня група «ДонСтрім».

Університет Мистецтв, Лондон (University of the Arts, London; UAL) – найбільший ВНЗ у світі, що спеціалізується на освіті у сфері дизайну, мистецтва, моди, медіа, комунікацій. Серед його випускників – сотні видатних людей у світі мистецтва, кіно, моди, дизайну.

Лондонський університет мистецтв у середовищі професіоналів посідає таке ж почесне місце, як Оксфордський або Кембріджський університети, – але виключно в сфері мистецтва.

Бездоганна репутація Університету мистецтв і інтерес до нього з боку абітурієнтів у всьому світі є причиною досить високого конкурсу при вступі. На одне місце на деякі спеціальності (особливо до культового коледжу Saint Martins College) часто претендують понад сто осіб. А рішення про зарахування можна очікувати кілька місяців.

Утім, незважаючи на такі жорсткі умови, вступити до Університету мистецтв тепер стало можливим, не виїжджаючи за межі України. 5 лютого 2013 Директор приймальної комісії Університету Мистецтв проведе інтерв'ю-співбесіду для талановитих українців. Співбесіда є безкоштовною.

Співбесіду зможуть пройти всі бажаючі – від абітурієнтів та студентів до художників, модельєрів, режисерів, дизайнерів, фотографів, арт-критиків, що вже отримали професійне визнання. На інтерв'ю чекають усіх, хто хоче отримати найкращу британську освіту в царині дизайну, мистецтва, моди, медіа, кінематографії, реклами, комунікацій.

Рішення приймальної комісії абітурієнт дізнається відразу ж – через 30 хвилин після початку співбесіди, а при позитивному результаті йому буде вручено офіційне запрошення на навчання на фірмовому бланку Університету. Головне – бути талановитим, а також довести під час співбесіди своє бажання та здатність навчатися в найкращому спеціалізованому ВНЗ у світі. Адже найкращий ВНЗ буде постійно вимагати від своїх неординарних студентів ексклюзивних творчих рішень і постійного напруження.

Для того, щоб бути допущеним до співбесіди, кожному абітурієнтові необхідно пройти обов'язковий попередній відбір, у процесі якого буде оцінена потенційна готовність претендента, а також будуть надані рекомендації з підготовки портфоліо.

Попередній відбір проводиться фахівцями офіційного ексклюзивного представника Університету Мистецтв, Лондон в Україні – Освітньої групи «ДонСтрім». Зареєструватися на попереднє інтерв'ю для допуску до іспиту можна за телефонами: (+38 044) 4960948; (+38 044) 2793584; (+38 044) 9532363.

Генеральний директор Освітньої групи «ДонСтрім» Олена Хилькова:

Університет Мистецтв, Лондон традиційно сприймається у світі як один з еталонів якості британської освіти. Система спонукання студентів до самостійного пошуку знань і їх обробки, притаманна Університету Мистецтв, ретельно продумана і є однією з найкращих у світі. У цьому навчальному закладі акцент робиться на самостійній роботі студентів, їх здатності до самонавчання. Класичний випускник Університету Мистецтв – це яскрава індивідуальність, самостійна, незалежна особистість і в той же час професіонал, прагматик, який чітко розуміє потреби і структуру ринку, галузі, де йому належить працювати.

University of the Arts, London – найбільший університет в Європі у царині медіа, кінематографії, дизайну, реклами, комунікацій, моди, арту, менеджменту в мистецтві. Серед випускників університету – сотні видатних людей – Колін Ферт, Джон Гальяно, Олександр Маккуїн, Пол Сміт, Стелла Маккартні, Джарвіс Кокер, Вів'єн Вествуд, Beck, Пірс Броснан, PJ Harvey, Хуссейн Чалаян, Пол Хакслі, Тім Рот і багато інших. Щороку в Лондонському Університеті Мистецтв понад 20 тис. студентів навчаються всьому найкращому у визнаних професіоналів – дизайнерів, художників, критиків.

До складу Університету Мистецтв входять 6 всесвітньо відомих коледжів:

Central Saint Martins College of Art and Design

London College of Communication

London College of Fashion

Camberwell College of Arts

Chelsea College of Art and Design

Wimbledon College of Art