chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явилася ще одна партія

03 січня 2013 о 15:42

Міністерство юстиції України зареєструвало партію «Самопоміч».

Про це повідомляється на сайті Державної реєстраційної служби України.

Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook підтвердив, що цього разу зареєстровано справжню «Самопоміч», а не клон, як це було раніше.

«У Міністерстві юстиції зареєстровано партію «Самопоміч». Відтепер офіційно працюємо і впроваджуємо в українську політику ідеологію християнської моралі та здорового глузду. Нашим друзям, які так перейнялись ідеями «Самопомочі», що вирішили і собі створити партію з такою ж назвою, передаю вітання та побажання плідної праці», — написав у своїй сторінці Facebook Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше з’явилась інформація, що Міністерство юстиція зареєструвало клона партії «Самопоміч», де лідером був зазначений невідомий широкому загалу Степан Кудеренко. Як з’ясувалось згодом, двоє з п’яти членів Центральної ради клона «Самопомочі» мають стосунок до ВО «Свобода». Однак, така дія на випередження не зашкодила реєстрації в Мін’юсті «Самопомочі» Садового, оскільки оригінальна назва партії відрізняється від клонованої, а саме – Політична партія «Партія «Самопоміч» (лідер Андрій Садовий) і Політична партія «Самопоміч» (лідер Степан Кудеренко).

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути