chrome firefox opera safari iexplorer

На Закарпаття знову насувається повінь

04 лютого 2013 о 09:10

Внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забрудненість відсотків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів та 10 га сільськогосподарських угідь.

Про це повідомили в прес-службі ДНС.

Найбільше постраждали мешканці Ужгорода - там підтоплені 2 домогосподарства (по вул. Гвардійська, Гранітна, Панькевича, Сільвая, Учительська), в Іршавському районі — 10 дворів та 10 га сільгоспугідь; в селі Кам'янське (по вул. Центральній), в Мукачівському районі — 3 домогосподарства; в селі Клиновець (по вул. Корятовича). Житлові будинки не підтоплені.

До відведення води від домогосподарств залучені 35 осіб і 10 одиниць техніки, у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 25 осіб і 7 одиниць техніки.

Як повідомлялося, в період з 3 по 5 лютого в окремих річках України очікується підйом рівнів води.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути