chrome firefox opera safari iexplorer

Україна подасть заявку на проведення Євро-2020

26 лютого 2013 о 15:33

Федерація футболу України подаватиме заявку на проведення в одному з українських міст матчів фінальної частини унікального і експериментального турніру Євро-2020.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Виконкому ФФУ. Нагадаємо, що фінальна частина чемпіонату Європи-2020 пройде у 13-ти містах європейських держав.

Кожна асоціація зможе подати дві заявки: одну на стандартні пакети і одну на півфінали / фінал.

Від України на матчі чемпіонату, ймовірно, претендуватимуть Київ та Донецьк.

При цьому, відповідно до вимог УЄФА, НСК «Олімпійський» може отримати як стандартний пакет (групова стадія і 1/8 або ¼ фіналу), так і півфінали з фіналом. А «Донбас-Арена» може претендувати лише на стандартний пакет (матчі групової стадії і одна гра 1/8 фіналу).

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути