chrome firefox opera safari iexplorer

Україна стартує на чемпіонаті світу з біатлону

06 лютого 2013 о 15:08

Тренерський штаб збірної України визначився зі складом нашої команди в змішаній естафеті.

Як повідомив президент федерації біатлону України Володимир Бринзак, в гонці, яка буде відкривати програму чемпіонату світу в Нове-Место, на старт вийдуть: Юлія Джима, Наталія Бурдига, Андрій Дериземля, Сергій Седнєв.

Таким чином, лідери нашої збірної — Віта і Валя Семеренко, а також Олена Підгрушна вийдуть на старт ЧС трохи пізніше.

Логіка тренерського рішення в тому, щоб ще раз спробувати Юлію Джиму як стартера естафети, а Сергія Седнєва — як потенційного фінішера.

Згідно з попередніми планами, Юлія Джима також візьме участь в індивідуальній гонці, а Яна Бондар — у спринті й гонці переслідування.

Нагадаємо, чемпіонат світу в чеському Нове Место стартує 7 лютого.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути