chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві сильні снігопади: водіїв просять не виїжджати

22 березня 2013 о 09:45

З 22 по 23 березня у Києві очікується суттєве погіршення погодних умов.

У зв'язку з переміщенням активного циклону вдень 22 березня та впродовж 23 березня очікуються складні погодні умови: сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с. На дорогах- ожеледиця.

Столична ДАІ закликає водіїв утриматися від поїздок містом.

«Шановні водії! За значного погіршення погодних умов радимо вам, за можливості, взагалі утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом», — сказано у повідомленні прес-служби ДАІ Києва.

Водіїв також закликають «обов’язково враховувати погодні та дорожні умови — неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрувань, не перевищувати швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції руху».

ДАІ нагадує: в умовах снігопаду слід рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути