chrome firefox opera safari iexplorer

Київський зоопарк запрошує киян та гостей столиці на Міжнародний день птахів

05 квітня 2013 о 10:09

Київський зоопарк запрошує киян та гостей столиці на Міжнародний день птахів, який відзначатимуть 6 квітня о 12:00. Захід проводиться з метою збереження видового різномаїття та чисельності птахів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Відвідувачів очікують екскурсоводи, які ознайомлять гостей з колекцією пернатих та розкажуть про біологічні особливості птахів», — говориться у повідомленні.

Крім того, фахівці столичного зоопарку – орнітологи – порадять відвідувачам, як правильно доглядати за домашніми улюбленцями, наприклад, канаркою чи папугою.

Для гостей зоопарку також пройдуть тематичні вікторини, переможці яких отримають пам’ятні сувеніри.

У рамках акції «Сплануй свій день у зоопарку» буде проведено майстер-клас із виготовлення кормів та годування ібісів і журавлів.

Традиційно київський зоопарк проведе конкурс на найкращий будиночок для птахів, дітлахів розважатимуть аніматори.

Для відвідувачів, які в цей день прийдуть до зоопарку із власноруч виготовленою шпаківнею, вхід безкоштовний.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути