chrome firefox opera safari iexplorer

Київський зоопарк запрошує киян та гостей столиці на Міжнародний день птахів

05 квітня 2013 о 10:09

Київський зоопарк запрошує киян та гостей столиці на Міжнародний день птахів, який відзначатимуть 6 квітня о 12:00. Захід проводиться з метою збереження видового різномаїття та чисельності птахів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Відвідувачів очікують екскурсоводи, які ознайомлять гостей з колекцією пернатих та розкажуть про біологічні особливості птахів», — говориться у повідомленні.

Крім того, фахівці столичного зоопарку – орнітологи – порадять відвідувачам, як правильно доглядати за домашніми улюбленцями, наприклад, канаркою чи папугою.

Для гостей зоопарку також пройдуть тематичні вікторини, переможці яких отримають пам’ятні сувеніри.

У рамках акції «Сплануй свій день у зоопарку» буде проведено майстер-клас із виготовлення кормів та годування ібісів і журавлів.

Традиційно київський зоопарк проведе конкурс на найкращий будиночок для птахів, дітлахів розважатимуть аніматори.

Для відвідувачів, які в цей день прийдуть до зоопарку із власноруч виготовленою шпаківнею, вхід безкоштовний.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути