chrome firefox opera safari iexplorer

Прогноз погоди на травневі свята

18 квітня 2013 о 16:30

Український гідрометцентр прогнозує 22-23 квітня похолодання до 9-14 градусів на всій території України, але на початку травня обіцяє чергове потепління. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

«Зміни погодних умов можна очікувати впродовж 22-23 квітня, коли на територію України прийде прохолодніше повітря з півночі й відбудеться суттєве зниження температури», — сказав М.Кульбіда. «Можна сказати, що до кінця квітня пройде хвиля холоду, після чого прийде чергове потепління, підвищення температурного режиму на всій території України, й протримається до початку травня», — додав він. При цьому значних опадів найближчим часом М.Кульбіда не прогнозує.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути